Tandlæge i København

På Vester Voldgade 12, kun et stenkast fra rådhuspladsen, ligger Danmarks hyggeligste tandlæge, det mener vi selv. Klinikken på Voldgade 12 hedder Tandlægeklinikken København. Tidligere kendt under navnet Tandlægerne Vester Voldgade

For os er det vigtigt, at det ikke er en sur pligt, at gå til tandlæge. Det må faktisk meget gerne være en rigtig god oplevelse. Vi er glade når du går fra tandklinikken København med et smil på læben.

Tandlægeskræk

Alt for mange danskere kæmper desværre med tandlægeskræk, hvilket oftest skyldes tidligere dårlige erfaringer. Men sådan burde det slet ikke være, det skulle meget gerne være en glædelig oplevelse, at gå til tandlæge.

Tandlægeskræk kan tit forebygges hvis patienten ved hvad der skal foregå under behandlingen. Det kræver en god dialog imellem patient og tandlæge. Det kræver dog, at tandlægen giver sig tid til patienten. Vi vil gerne give os tid til, at hjælpe dig igennem, hvis du fortæller os hvordan du har det inden behandlingen starter.

Hvem er vi?

Tandklinik København består af et lille men sammentømret team, af 8 personer. Der er 3 tandlæger på klinikken, der bliver suppleret af 3 klinikassistenter. Derudover sidder der 1 i receptionen og der er ansat 1 bogholder. Vi er alle med til, at skabe en god atmosfære i klinikken, så du føler dig velkommen.

Det er altid vigtigt for os, at kunne hjælpe vores kunder og derfor er det altid muligt, at få en akut tid hvis man skulle komme i problemer. Det er ligegyldigt om det er førstegang man besøger klinikken eller om man er her regelmæssigt. Sørg bare for, at ringe til os inden du møder op, så er vi klar til, at du kommer.

Kvalitet frem for kvantitet

Hvor andre tandlæger fokuserer på, at være billigst, har det aldrig været målet for os. Vi vil gerne levere et ordentligt stykke arbejde til en rimelig pris. Det vil sige, at vi tager os tid til vores patienter og lytter til hvad de har, at sige. For vi vil mere end noget andet gerne give dig en rigtig god oplevelse.

Kvalitet betyder rigtig meget for os, derfor får vi også får implantater, guld og keramik fra Buen Dental. Buen Dental er en dansk producent af tandlæge remedier, der laver dansk kvalitet til en rimelig pris. Vi kunne godt have valgt andre producenter, fra bl.a. Kina, men for os er det vigtigste, at det er produkter vi selv kan stå indenfor. For de skulle meget gerne kunne holde i rigtig mange år, uden at vores patienter oplever problemer.

Kontakt os

Hvis du gerne vil i kontakt med os for, at bestille tid til et tandlægebesøg eller bare har spørgsmål, kan du skrive til os via vores hjemmeside eller ringe på telefon: 33 11 40 96. Vi har åbent alle hverdage, de mere præcise åbningstidspunkter kan du finde på vores hjemmeside.

Vi glæder os rigtig meget til, at se dig hos Tandklinik København.

Tandlæge København