Jeg har ikke været hos tandlægen længe

Rigtig mange danskere kommer ikke til tandlængen, så ofte som de burde. Det kan skyldes rigtig mange ting, men i sidste ende er det en rigtig dårlig ide ikke, at gå til tandlægen regelmæssigt.

Regelmæssigt tandlæge tjek er vigtigt

En af grundene til, at mange undlader, at gå til tandlægen er, at de lider af tandlægeskræk. Tandlægeskræk er desværre en rimelig udbredt fobi. Ligesom de fleste andre fobier er det vigtigt, at man arbejder med sin tandlægeskræk. For hvis man vælger, at udeblive fra de regelmæssige tandlægebesøg kan man få behov for endnu større og mere ubehagelige behandlinger. De regelmæssige tandlægebesøg er der nemlig for, at man kan forhindre større tandskader i, at udvikle sig.

En god måde, at bearbejde sin tandlægeskræk på er ved, at tage en snak med sin tandlæge. Hos Tandklinik København møder vi ofte mennesker der lider af tandlægeskræk. Noget af det vigtigste er, at man ved hvad der skal gøres på forhånd, inden behandlingen starter. Derfor hjælper vi meget gerne med, at forklare forløbet for dig. Hvis du alligevel har nogle ekstra spørgsmål, er du altid velkommen til, at spørge.

Hvis du igennem længere tid har udsat tandlægebesøgende er det tid til, at du får gjort noget ved det. Selvom du ikke umiddelbart oplever problemer med tænderne, bør du stadig få dem tjekket. For i sidste ende kan det blive meget værre, hvis du bare bliver ved med, at udskyde det.

Vi  sørger vi altid for, at der er en god dialog, og at undersøgelser og behandling sker i det tempo, som patienterne ønsker. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring tandlægebesøget.

Tandlæge København