Tandblegning

På vores klinik har vi bleget tænder i mange år. Der er både herhjemme og i udlandet lavet mange undersøgelser om tandblegnings evt. skadevirkning. Kun ved én metode har det vist sig, at der ingen skader sker. Man har nu mere end 15 års observationstid. Vi anvender naturligvis den sikre metode på klinikken.

Misfarvning af tænder kan skyldes mange ting. Det kan være aflejring på tandoverfladen af farvestoffer fra mad og drikkevarer som kaffe, te og rødvin, men også visse former for medicin kan give misfarvninger. Disse misfarvninger kan fjernes ved afpudsning af tænderne, som det sker ved tandrensning.

Misfarvningen kan også være forårsaget af en død nerve i tanden, slet og ret alder (tænder bliver mørkere med årene) eller arveligt betingede mørke tænder.

Vi anbefaler, at tandblegning kun sker efter samråd med en tandlæge. Blegningen foregår hjemme med nogle individuelt fremstillede skinner, hvori der lægges blegemiddel. Skinnerne bruges om natten og giver sjældent ubehag. Der følges op med kontrolbesøg på klinikken med rådgivning, således at det bedst mulige resultat opnås.
Holdbarheden af resultatet er lang, dvs. mange år. Skulle man ønske at ”friske” resultatet op senere, kan man købe ekstra blegemiddel hos os.

Kontakt os for en konsultation, hvor du kan høre mere om mulighederne for tandblegning.

Tandlæge København