Akut tandlægetid

Der kan opstå komplikationer med dine tænder, hvilket betyder, at du har brug for en akut tandlægetid. Det er derfor meget vigtigt, at du har en tandlæge, der har mulighed for at tage dig ind akut, såfremt du skulle få behov for dette.

Vi reserverer akuttider hver eneste dag. Det er klart, at vores muligheder for at hjælpe dig samme dag er størst, hvis du ringer så tidligt som muligt (fx mellem kl 8 og 9 – indtal evt en besked på telefonsvareren).

 

Akut tid hos Tandklinik København

Det er muligt at få en akut tid hos Tandklinik København, såfremt du får problemer, der kræver eftersyn af en tandlæge. Det kunne f.eks være en pludselig tandpine eller en løs tand.

For at få en akut tandlægetid, bør du kontakte os telefonisk før du møder op på klinikken. Det vil normalt være muligt, at give dig en tandlægetid samme dag. Det er dog kun muligt at komme til tandlægen indenfor normal åbningstid. Hvis der opstår et akut behov for et tandlægeeftersyn udenfor åbningstiderne anbefaler vi, at du kontakter Tandlægevagten. I de fleste tilfælde kan det dog betale sig at vente til næste dag, så du kan komme til din egen tandlæge.

Det er vigtigt at du ikke holder dig tilbage, hvis du føler, du har brug for en akut tandlægetid. Oftest bliver problemet blot større, hvis du vælger at udskyde behandlingen.

Tandlæge København