Klinikken

klinikken
 
Til at byde velkommen i klinikken er vores receptionist. Vores klinik er beliggende i hjertet af København, nærmere betegnet Vester Voldgade 86, 2 th. tæt på Rådhuspladsen og Tivoli. Her er en behagelig atmosfære med rolig musik, søde og venlige medarbejdere. Derudover er det også muligt at få en kop kaffe, The mm.

 

Om Tandklinik København

Morgan Olsson og Poul Kirketorp overtog den nuværende klinik i 1999 og startede klinikken op i januar 2000 efter en omfattende renovering. Inden da lå klinikken på privathospitalet i Charlottenlund. Siden da har de ekspanderet og udvidet til Falster, hvor de i 2009 overtog Storstrøms Implantat Center efter specialtandlæge Ole Jølst.

Grunden til overtagelsen skyldtes behovet for at videreføre en kirurgisk henvisningspraksis i området. I dag er der et stort samarbejde i mellem de to klinikker, da begge tandlæger og deres narkoselæge arbejder både i København og på Falster. Rutinerne og kvaliteten er ligeledes ens. Herved opstår der ikke subkulturer og personalet kan nemt skifte mellem arbejdsstederne.

Tandlæge København